Om Hagia

Alt til hus og hage
Hagia er en faghandel kjede med det som mål å bli Norges råeste utstyrskjede til hus og hage. I den forbindelse er vi opptatt av å forhandle kvalitetsprodukter fra anerkjente merkevareleverandører innenfor de felt vi skal operere: Nyanlegg og vedlikehold av utearealer for den private bruker av hus og hytte. Vi har samarbeidsavtaler med store og tunge leverandører som Stihl, Hako Ground & Garden, Fiskars, Metabo, Safe Motor, Søvde, Brendrup, for å nevne noen.

Kratt og skog: Motorsager, kjedesager og ryddesager. Verneutstyr som vernebukse, vernejakke, hjelm og sko inngår som en naturlig og viktig del av vårt sortiment. Vi har også vedutstyr, vedsekker o.l.

Busker og trær: Manuelle, elektriske og motoriserte hekksakser. Økser, kniver, sager.

Plen- og bakkelandskap: Jordfresere til opparbeidelse av plen og bed. Gressklippere og plentraktorer i alle varianter. Velg mellom bioklippere, oppsamlingsmaskiner eller vanlig sideutkast.

Hus- og hyttefasader, terrasser, gårdsplass, bil og båt: Høytrykksvaskere, fra den lille til den største. Utrolig effektivt!

Eget verksted- Fagkjeden Hagia – landsdekkende kjede med alt du trenger av verktøy og utstyr til oppjustering og vedlikehold utenfor hus og hytte. I tillegg til kjente merkevarer er vi unike i forhold til det faktum at alle våre forhandlere har eget serviceverksted for å betjene deg og dine maskiner. Vi reparerer og servicerer alt av småmotorer – så som gressklippere, plentraktorer, motorsager, ryddesager, gresstrimmere, aggregater, elektroverktøy, båtmotorer o.s.v.

Trenger du elektroverktøy som drill, borhammer, stikksag, høvel  eller vanlig manuelt håndverktøy?
Kom til Hagia og vi hjelper deg.

Vi sørger også for at du får informasjon og veiledning til det arbeidet du skal utføre; Vask av huset, valg av det rette verktøy, valg av den rette maskinen og for øvrig alt annet du kan tenke deg å utføre rundt hus og hytte.

Ta kontakt med din nærmeste Hagiaforhandler og vi hjelper deg med det du trenger av Skog- og Hageutstyr til hus og hytte