Ved arbeid med maskiner kan et hodevern bestående av hjelm, ansikts- og/eller hørselvern beskytte mot skader. På denne siden presenterer vi enkelte produkter fra STIHLs sortiment for hodevern.

 

kopfschutz_f1

Vernebriller
Vernebriller fra STIHL gir ikke bare omfattende beskyttelse mot skader, men overbeviser også med lav vekt og ved at de sitter sikkert og komfortabelt. Brillene er av høy kvalitet, absorberer skadelig UV-stråling og gir et fordreiningsfritt bilde for å forebygge tretthetstegn i øynene.

 

 

 

kopfschutz_f2

Hørselvern

Ved støy demper hørselvern med hodebøyker eller hjelmfester fra STIHL opp for lydtrykk og frekvenser fra de motoriserte maskinene.

 

 

 

kopfschutz_f3

Kombinasjoner ansikts-/hørselvern

Ansiktbeskyttelsen av transparent kunststoffglass, kunststoff- eller metallgitter, kan kombineres med hørselvern eller også med en hjelm. Ved alt arbeid med ryddesager, trimmere, kantskjærere, løvblåsere og sprøyteapparater, høyttrykksvaskere eller kappemaskiner er det helt nødvendig å bruke vernebriller.

 

kopfschutz_f4

Hjelmsett

STIHL hjelmsett i signalfargene oransje eller knallgult kan beskytte mot skader ved arbeid med motormaskiner. De består av et stabilt hjelmskall, et ansiktsverngitter av nylon, metall eller fjærstål, samt et hørselvern. Ved alt arbeid med ryddesager, trimmere, kantskjærere, løvblåsere, sprøyteapparater, høyttrykksvaskere eller kappemaskiner er det helt nødvendig å bruke vernebriller.