Når stein, smuss, vann eller spon virvles opp ved arbeid med motormaskiner, er hender og føtter fremst i faresonen. For å gi en total beskyttelse ved hver arbeidsoppgave, har STIHL et omfangsrikt utvalg av spesielle hansker og sko.

 

accessories_f1

STIHL lærstøvel Comfort med verneinnlegg STIHL lærstøvel Comfort med verneinnlegg er av høy kvalitet, og finnes for de mest ulike bruksområder og terrengforhold. Alle er laget av høyeste kvalitet kuskinn, og alle har selvrensende profilsåler, solide bakkapper og sterke lissekroker. Høy bærekomfort sørger for bekvemt arbeid.

 

 

accessories_f3

Gummistøvler med verneinnlegg

Gummistøvler for skogsarbeidere er det riktige skotøyet ved vedhugging i fuktig vær. Utstyrt med skjærebeskyttelse. Gummistøvlene er laget av kautsjuk, og er myke og bøyelige ved minusgrader. Høy bærekomfort. Egnet for pigger.

 

 

accessories_f4  Arbeidshansker

Det er arbeidsoppgavene som avgjør hvilke hansker man bør bruke. STIHL har det passende produktet for all slags bruk. Av lær eller polyester etter behov, nitrilbelagt eller med nupper, termoforet eller med knokkelbeskytter.