STIHL MS 211 C-BE

Lite vibrasjoner, en utrolig skjæreeffekt og meget høy komfort. Ideelt til vedsaging og for å felle mindre trær.

STIHL MSA 200 C-BQ

Batteridrevet motorsag fra STIHL med utmerket batteri og skjæringseffekt. Drivkraft i 36 V-klassen og er det ideelle verktøy for saging av ved.

Batteri motorsager fra STIHL

Med STIHL batteridrevet motorsag får du utmerket batteri og skjæringseffekt kombinert med drivkraft i 36 V-klassen! For brukere som arbeider innendørs eller i lydømfintlige områder, i din egen hage eller har behov for stor rørlighet i arbeidet, er batteridrevet motorsag et bra valg. Batterimotorsagen arbeider stille og helt uavhengig av en strømkilde – denne kraftpakken i 36 V-klassen oppfyller høye krav til skjæreeffekt og arbeidskomfort. Akkurat som våre brukere av verdens mest kjøpte bensinmotorsagsmerke er vant med.

 

Vis i nettbutikk

Elektriske motorsager fra STIHL

STIHLs elektriske sager arbeider både stillegående, uten utslipp og dessuten med samme høye komfort som de bensindrevne modellene. Med STIHL elektrisk motorsag får du en meget letthåndterlig sag med optimal ergonomi. STIHLs hurtigstramming av kjedet og ekstra sikkerhet med bremsesystemet STIHL QuickStop Super. Perfekt til snekkerarbeid, men også når du trenger litt ekstra kraft for oppgaver hjemme og ved saging av fyringsved.

 

Vis i nettbutikk

Bensin motorsager fra STIHL til hjem og fritid

Lette og hendige, det er STIHLs motorsager for hjem og fritid. Flotte hjelpemidler når du skal sage ved eller for å avvirke skog. Som alle STIHLs motorsager kjennetegnes de av høy effektivitet og brukervennlighet. Du kan få en lett STIHL motorsag i basisutførelse eller komfortutrustet med f.eks. hurtigstramming av kjedet og Easy2Start for en superenkel start. Samtlige modeller leveres med sikkerhetskjede som minimerer risikoen for kast.

 

Vis i nettbutikk

Bensin motorsager fra STIHL til proff bruk

STIHLs motorsager i effektklassen opp til 6,4 kW er uvurderlig for skogbruket. Robuste, enkle å bruke og ikke et gram for mye gjør disse høyeffektivitetsmaskinene perfekte til kapping, felling og avvirkning. Dette er maskiner som er spesialutviklet for ekstreme belastninger og som overbeviser med kraft og komfort. Motorsagene i denne klassen finnes i basisutførelse, med forgasser- og håndtaksvarme eller komfortutstyr som f.eks. hurtigstramming av kjedet eller kjedebrems QuickStop Super.

 

Vis i nettbutikk