VIKING MT 5097 C

Unike detaljer, ergonomi og et sete med fjærer! Fram- og bakdrift ved rattet. Helt nyutviklet og unik omkobling mellom fram – og bakdrift og direkte styring. Så enkelt har det aldri vært å kjøre og manøvrere.

VIKING MB 655 V

Effektsterk bensinklipper med unike detaljer og funksjoner. For gressplener opp til 2500 kvm! Svært stillegående og komfortabel. Selvgående med Vario-drift og hastigheten kan tilpasses. Robust aluminiumschassis. Høy kjørekomfort med mykt justerbart håndtak med innfreste spor.

VIKING batteridrevne gressklippere

Med en batteridrevet gressklipper klipper du lett og stille uten eksos eller kabel. Du har full bevegelsesfrihet. Det sørger det kompakte designet og de gode kjøreegenskapene for. Kraftige motorer gir en alltid perfekt klipping og oppsamlingsevne. Med valgfritt biokitt tilbehør er det lett å gjøre den om til en bioklipper.

 

Vis i nettbutikk

VIKING elektriske gressklippere

 VIKINGs elektriske gressklippere kommer til sin rett på mindre til mellomstore gressplener der du har nær tilgang til elektrisk uttak. De utmerker seg med moderne design, høy brukervennlighet og med et perfekt klipperesultat. VIKINGs elektriske gressklippere finnes i 3 ulike utgaver, variert mellom ulike utstyrs- og effektklasser.

 

Vis i nettbutikk

VIKING bensinklippere for mellomstore plener

Vikings brukervennlige gressklippere i 4 og 5 serien finnes for alle tenklige behov, i ulike effektklasser og med varierende utstyr. F.eks: med drift, med vår innovative ReadyStart-system eller med trinnløs regulerbar hastighet (Vario). Med et praktisk biokit kan disse effektive oppsamlermaskinene enkelt gjøres om til til bioklippere.

 

Vis i nettbutikk

VIKING plentraktorer og raider

Slik får du enda større glede av plenen din: Disse plentraktorene og raideren fra VIKING er en kombinasjon av pålitelig kvalitet og fremtidsrettet, førsteklasses teknikk. Dette viser seg ikke bare i svært godt klipperesultat, men også i overbevisende funksjoner og suverene kjøreegenskaper med fascinerende kjøre- og betjeningskomfort.

 

Vis i nettbutikk