Tjenester

Hagia er en faghandelkjede med skog -og hageutstyr for deg som liker å holde på ute. Vi tilbyr kun kvalitetsprodukter og kjente merkevarer. Alle våre forhandlere har eget verksted og delelager. Vi tilbyr tjenester som sørger for at du som kunde får den hjelpen du trenger.  

Fagkunnskap

Våre ansatte har lang erfaring i bransjen og har stor kunnskap om våre maskiner og utstyr. Vi hjelper deg med å velge riktig produkt til riktig formål. Våre mekanikere er fagutdannede og sørger hele tiden for å holde seg oppdatert via kurs og sertifisering fra våre merkevareleverandører. Hos oss vil du som kunde føle deg trygg på at kunnskap og kvalitet er godt i varetatt.  

Reparasjon og service

Det er viktig at du tar godt vare på din maskin, enten det er en gressklipper, motorsag, ryddesag, tilhenger, snøfreser eller annet skog- og hageutstyr. Alle våre forhandlere har derfor eget verksted og utfører vedlikehold, service og reparasjon på skog- og hagemaskiner. 

Ta kontakt med din nærmeste Hagiaforhandler for mer informasjon og timebestilling
Bestill service nå

Utleie

Innenfor alle segmenter av vårt sortiment, er det enkelte ganger at det ikke lønner seg å kjøpe, men å leie. Dette kan f.eks. være alt fra minigravere, lifter og tilhengere til motorsag, gressklippere og ryddesager. 

Ta kontakt med din nærmeste Hagiaforhandler for mer informasjon om hvilke maskiner du kan leie hos dem 

 

Delelager

Våre forhandlere har et stort utvalg av deler og utstyr til skog- og hagemaskiner. Vi hjelper deg med å finne ut hvilken del du trenger til din maskin og kan skaffe deg deler, dersom vi ikke har den på lager. 

Ta kontakt med din nærmeste Hagiaforhandler for deler og tilbehør

Sesonglagring

Mangler du plass til oppbevaring og trenger hjelp til å lagre dine redskaper? Vi tilbyr lagring av maskiner, enten det er snøfreser, robotklipper, gressklippere etc. Dersom du ønsker å lagre din maskin hos oss, inkluderer dette også service, slik at maskinen din er klargjort for ny sesong og nye oppdrag. 

Ta kontakt med din nærmeste Hagiaforhandler for priser og mer informasjon